Groepen en evenementen

Tijdens uw evenement of feest kunt u de gastvrijheid ervaren die zo kenmerkend is in de Libanese cultuur. Wij verzorgen namelijk niet alleen de feestelijke gerechten, maar we kunnen de ruimte ook naar wens voor u aankleden in het thema dat past bij de aard van de bijeenkomst. Zo kunt u optimaal genieten van een sfeervolle avond uit.

Alle gerechten worden vers bereid door onze trouwe koks, waardoor u zeker bent van voortreffelijke hapjes voor bij de borrel of tijdens het diner. Voor bedrijven en overheidsorganisaties is het bovendien mogelijk om op rekening te betalen.

Bedrijfsuitjes in Den Haag

Als u voor een bedrijfsuitje in Den Haag bent, dan kunt u de dag in Arabische sferen afsluiten bij Amier Restaurant. Geniet van de maza, de hapjes die zo kenmerkend zijn in de Libanese keuken. De kleine gerechtjes geven u de gelegenheid om veel verschillende dingen te proeven. Door de veelzijdigheid aan gerechten en de diverse invloeden uit andere keukens, is er altijd iets bij dat u lekker vindt.

Maak uw bedrijfsuitje in Den Haag compleet door een diner bij Amier Restaurant te combineren met een buikdansshow. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u hier graag meer over. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Babyshower

Organiseert u een babyshower in Den Haag en wilt u de aanwezigen trakteren op hapjes uit een wereldkeuken, dan kunt u de babyshower organiseren bij Amier Restaurant Den Haag Centrum. Indien gewenst versieren wij de ruimte voor u. Uiteraard verzorgen wij ook een speciale taart voor deze bijzondere gelegenheid.

Vier uw bruiloft of verlovingsfeest bij Amier Restaurant

Ook voor bruiloften en verlovingen kunt u bij Amier Restaurant in Den Haag terecht. Bij deze feestelijkheden hoort natuurlijk een passende taart en ook deze verzorgt Amier Restaurant graag voor u. We bespreken al uw wensen vooraf, zodat u er op de dag zelf van verzekerd bent dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Private dining

Wilt u in alle rust met uw eigen gezelschap in ons restaurant komen dineren? Boek dan ons private dining-arrangement. Kiest u voor private dining bij Amier Restaurant in Den Haag Centrum, dan reserveren wij de gehele bovenverdieping voor u. De ruimte is geschikt voor ongeveer dertig personen. Desgewenst kunnen wij de ruimte voor u versieren.

Uw evenement bij Amier Restaurant

Wij zijn erg flexibel en denken graag met u mee om van uw samenkomst een geslaagd feest te maken. Heeft u vragen, speciale wensen of wilt u weten wat er mogelijk is? Neemt u dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Naam
MM slash DD slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reserveren

U kunt alleen een reservering plaatsen voor ons restaurant in Den Haag