Catering in Den Haag vanaf 15 personen

We verzorgen de catering vanaf vijftien personen. In het verleden mochten we de catering voor verschillende ambassades die in Den Haag gevestigd zijn verzorgen en ook op bruiloften tot 600 personen verzorgden we de catering. Of u nu een cateraar in Den Haag en omstreken zoekt voor een klein gezelschap of voor een feest of evenement waar honderden gasten bij aanwezig zijn; wij zetten onze jarenlange ervaring graag in om uw evenement tot een groot succes te maken.

Mogelijkheden voor catering in Den Haag en omstreken

Het is mogelijk om Amier Restaurant de gerechten voor de lunch, borrel of het diner te laten verzorgen. Als er op de locatie een keuken aanwezig is, kunnen we de gerechten ter plekke voor u bereiden. Wilt u daarbij gebruik maken van het bedienend personeel van Amier Restaurant? Geen enkel probleem. Ook voor het servies, de aankleding van de ruimte en stijlvolle tafelkleden kunnen wij zorgen.

Afgestemd op uw situatie en budget verzorgen wij de catering die altijd van hoge culinaire kwaliteit is. Als organisator is het voor u prettig om te weten dat alles tot in detail is geregeld. Van amuses tot salades en van hapjes tot volledig verzorgde buffetten met een voortreffelijk dessert als afsluiter, we verzorgen het met liefde voor u.

Aanvragen

Geen bijeenkomst is hetzelfde. De catering voor een feest in Den Haag zal anders zijn dan de catering voor een evenement of een bedrijfsuitje. Wilt u de catering door ons laten verzorgen, dan vragen wij u vooraf naar uw wensen. Voor hoeveel personen wilt u de catering laten verzorgen? Zijn er speciale dieetwensen en allergieën? En voor welke gelegenheid zoekt u een cateringbedrijf? Geef het aan ons door en wij stellen een offerte op maat voor u op.

Naam
MM slash DD slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reserveren

U kunt alleen een reservering plaatsen voor ons restaurant in Den Haag