Locaties

Korte Poten 28a
2511 EE Den Haag

Bij Amier Restaurant vinden we het belangrijk dat u zich thuis voelt. Het mooie interieur en de inrichting kenmerken een ontspannen sfeer en er is alles aan gedaan om het authentieke karakter van het pand bewaard te laten.


Stapt u bij Amier Restaurant Den Haag Centrum binnen, dan waant u zich direct in Arabische sferen. De benedenverdieping is aangekleed met warme kleuren, sierlijk houtwerk en comfortabele stoelen. Bent u met een groep, dan kunt u plaatsnemen in onze Arabische zitruimte op de bovenverdieping. Deze ruimte is ingericht met lage banken, die de sfeer van het Midden-Oosten ademen.

Amier at The Beach
Foodhall Scheveningen!

Na 11 van de meest prachtige en zeer succesvolle jaren op onze locatie op de Korte Poten in Den Haag Centrum is restaurant Amier uitgebreid met een schitterende nieuwe locatie in de Foodhall op Scheveningen.

De Foodhall bestaat uit 18 verschillende foodconcepten, waaronder Restaurant Amier. Op een prachtige locatie naast de pier op de noordboulevard van Scheveningen kunt u 7 dagen per week terecht om te genieten van het beste wat Libanon te bieden heeft!

Naast onze bekende gerechten, serveren wij daar ook nieuwe gerechten die we dagelijks met liefde vers, zoals u van ons gewend bent, voor u bereiden.

Reserveren is niet nodig. U kunt 7 dagen per week van 12:00 tot 22:00 uur bij ons terecht in de Foodhall waar er een zeer ruime en comfortabele binnenruimte is en een groot terras om van al het heerlijks te genieten.

Wij kijken er naar uit u spoedig welkom te mogen heten op onze locatie op Scheveningen of in het centrum van Den Haag,

Discover the Taste of Lebanon!

Team Amier Lebanese restaurant

Reserveren

U kunt alleen een reservering plaatsen voor ons restaurant in Den Haag