Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

wiezijwij

Feestelijk karakter van Ramadan!

Voor Moslims over de hele wereld begint de speciale vastenmaand van Ramadan. Ramadan is de negende maand in een maanjaar en wordt bepaald door waarnemingen van de nieuwe maan en enkele gecompliceerde sterrenkundige berekeningen.

Bij Amier Restaurant de avonden van Ramadan hebben vanouds een feestelijk karakter. De authentieke Libanese grechten komen tot levenen en wordt voor de hele heilige maand Ramadan een iftaravonden georganiseerd. Doel van de avond is om samen te ontspannen en genieten van het heerlijke Libanese eten dat wordt opgediend.

In heilige Ramadan avonden vaak zijn er momenten dat u met vrienden, personeel of relaties bij een heuglijk moment wilt gienten. Zo'n samenzijn is natuurlijk niet compleet zonder fantastische Ramadan sfeer met Libanese hartige snacks en gerechten. U zult het met ons eens zijn dat de volgende suggestie bij iedereen in de smaak zal vallen. Onze klanten zijn onder andere Ambassades, Gemeenten, Ministeries.

Menukaart voor de catering

Op de verrassende kaart van Amier Restaurant spelen diverse menu's een centrale rol. Mooie Libanese namen sieren dit culinair genot. De gerechten zijn veelal goed gekruid, en zeker niet te pittig. Natuurlijk heeft het menu van Amier Restaurant nog een tal van andere overheerlijke verrassingen in petto.Maak een eigen keuze van de diverse recepturen van Toko Toet om in elk geval uw feest culinaire gezien, succesvol te maken. Wij nodigen u dan graag uit om - liefst na een telefonische afspraak - uw wensen met ons te bespreken.

Hier reserveren via e-mail adres

Hoofd Grechten

Koude Dranken

Soepen