Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

wiezijwij

wij zorgen voor uw onvergetelijk evenement!

Amier Restaurant verzorgt uiteenlopende cateringprojecten van 20 tot 500 personen. Van amuses en salades tot volledig verzorgde buffetten inclusief dessert. Als organisator is het prettig te weten dat alles tot in detail is geregeld. Toegesneden op uw situatie en op uw budget en altijd van hoge culinaire kwaliteit waarmee u als onberispelijk gastheer voor de dag kunt komen.

In familiekring maar ook in bedrijfsverband, gaat de liefde steeds vaker door de maag. Amier Restaurant speelt met diverse arrangementen op deze tendens in. Zorg voor budget en professionele cateringfaciliteiten maken elk evenement, van klein tot groot, al bij voorbaat geslaagd. Een persoonlijk advies en vanzelf sprekend een proef op de som bij Amier Restaurant zelf zijn altijd verhelderend. Maak een eigen keuze van de diverse menu-recepturen van het Menukaart van Amier Restaurant om in elk geval uw feest culinaire gezien, succesvol te maken. Wij nodigen u dan graag uit om - liefst na een telefonische afspraak - uw wensen met ons te bespreken.

Aangeklede borrel. Vaak zijn er momenten dat u met vrienden, personeel of relaties bij een heuglijk moment wilt stilstaan. Zo'n samenzijn is natuurlijk niet compleet zonder Libanese hartige snacks en gerechten. U zult het met ons eens zijn dat de volgende suggestie bij iedereen in de smaak zal vallen. Onze klanten zijn onder andere Ambassades, Gemeenten, Ministeries.

Menukaart voor de catering
Op de verrassende kaart van Amier Restaurant spelen diverse menu's een centrale rol. Mooie Libanese namen sieren dit culinair genot. De gerechten zijn veelal goed gekruid, en zeker niet te pittig. Natuurlijk heeft het menu van Amier Restaurant nog een tal van andere overheerlijke verrassingen in petto. Maak een eigen keuze van de diverse recepturen van Toko Toet om in elk geval uw feest culinaire gezien, succesvol te maken. Wij nodigen u dan graag uit om - liefst na een telefonische afspraak - uw wensen met ons te bespreken.

Read more...

Warme Dranken

Waeme dranken

Warme Mezze

Warme Mezze

Koude Mezze